GoFit & Slim kavitációs zsírbontó kezelés (új szolgáltatás)

Ha megszabadulnál a narancsbőrtől fájdalom mentes de hatékony módszerrel, akkor ez egy kedvelt kezelés lesz számodra, amit akár kombinálhatsz is a kézi zsírtöréssel.

Minden ember egy bizonyos mennyiségű zsírsejt állománnyal születik. Ezek a zsírsejtek osztódni nem tudnak, de növekedni viszont igen. A kavitáció és a rádiófrekvencia illetve a lipolézer kezelések alkalmával, minimum 40hz rezgést alkalmazva hatunk a zsírsejt méretére. A rezgésnek köszönhetően, megbomlik a zsírsejt membránja, ezzel felszabadítva onnan a salakanyagot, melyet gépi köpöllyel, vagy kézi masszázzsal kerül elvezetésre.

Az időtartamot illetően, egy  75 perces kezelést lehet igénybe venni . 
Ebben az időtartamban akár a gép összes funkcióját lehet kérni / alkalmazni, kézi zsírtöréssel egyaránt. Érdemes egyébként az aktuális narancsbőr nagyságához mérten kiválasztani a kezelés menetet, amiben Era segítségedre lesz!

Alkalmi ár nincs, csak bérlet konstrukcióban elérhető a vegyes cellulit kezelés, de ha csak kipróbálnád érzetre, hogy mi várható egy alkalomtól, akkor telefonon egyeztess Szabó Erika kolléganővel és kérj ajánlatot egy próba kezelésre!

Javasolt kezelések rendszeressége heti 2 alkalom, de ez változhat a kolléganővel való egyeztetés után.

75 perces kombinált-személyre szabott csomag, választható testrészek: a kolléganő segítségével közösen összeválogatható

Alkalmak: 8+1 ajándék (13500Ft/alkalom)

Ára: 108000Ft 

Bejelentkezés: Szabó Erika gyógymasszőrnél.

Tel.: +36 20 665 8848