Hangmasszázs-hangtálakkal

Deme Szabina vagyok, hangmasszőr.

Deme Szabina hangmasszőr

Közel 10 éves önismereti utam során számos oldási technikával találkoztam, elsajátítottam különböző módszereket, melyek közül számomra legmeghatározóbb a Peter Hess® féle hangmasszázs volt – azonnal elhívott, magával ragadó élménnyel, tapasztalással gazdagított.

Megismerkedésünk első pillanataiban elvarázsoltak a hangok és az egész testemben érzékelhető rezgések. Rögvest eldöntöttem – megtanulom a hangtálas metódus fortélyait, hogy eljuttassam mindazokhoz, akik jobbítani, javítani szeretnének aktuális fizikai és/vagy mentális állapotukon.

A holisztikus szemléleten alapuló hangmasszázs alkalmával egységnek tekintem és harmonizálom tested-lelked-szellemed, miközben a folyamatos hang- és rezgésáramlás következményeként teljesen ellazult, relaxált állapotba kerülsz. A kezelés sejtszintű regeneráló tulajdonsága mellett, lelki blokkoldó és rezgésemelő hatással is bírhat számodra.

Korábban több elakadásomnak is fültanúja voltam, ugyanis ott, ahol energiahiány van a szervezetben, az az adott ponton elnyeli a hangot és a rezgést. Mára úgy zengenek rajtam a tálak, ahogy a „nagykönyvben meg van írva”. Nyilván ehhez a tudatosságom, a változtatni akarásom és a hitem is társult, mivel semmilyen eszköz, és egy segítő sem tudta helyettem megoldani a problémámat.

Füllel hallható változást, önmagammal való mélyebb kapcsolódást, nagymértékű felszabadulást idézett elő bennem a hangok és rezgések iránymutatása mentén történő metamorfózisom, így nagyon hitelesen tudok táplálkozni a hangtálak erejéből és hatékonyságából.

Bizonyos vagyok abban, hogy a hangtálakkal való közös munkánk minőségi, tartós és lényegi átalakulást tud eredményezni benned és az életedben, ha EGÉSZsÉGed érdekében energiát fektetsz fejlődésedbe és hittel fűszerezed azt. 🙂

Szeretnél feltöltődni a lemerítő hétköznapokban?
Szeretnéd felébreszteni mélyen szunnyadó kreatív energiáidat?
Szeretnéd elérni önmagad harmonikusabb, könnyedebb, örömtelibb, lelkesebb verzióját?

Gyere, adok egy kulcsot, amellyel kinyithatod a benned lévő zárat. 🙂

Hangmasszázs-hangtálakkal

Kezelés menete, hatása:

Kényelmes ruhában elhelyezkedsz egyéni kezelés esetén a masszázságyon, páros energiarendezés esetén pedig a földön kialakított fekhelyen. A hangmasszázs menetének megfelelően különféle hangtálakat helyezek a tested egyes pontjaira (talpaidra, medence tájékodra, hátadra, hasi területedre, mellkasodra, tenyereidbe). A tálakat egy filc ütővel lágyan megütöm és megszólaltatom. A testfelületeddel érintkezve a hangtálakból előhívott rezgések koncentrikus körök formájában bejutnak a testedbe és átmasszírozzák annak egészét. A folyamatos hang- és rezgésáramlás hatására teljesen ellazult, relaxált állapotba kerülsz. Ebben a nyugalmi, stresszmentes, mély tudatállapotban az elménk tisztábban érzékel, mint éberen. Az ismételt kezelések következtében felszínre jöhetnek előremutató gondolataid, ötleteid; megértheted életed összefüggéseit; fejlesztheted érzékelésedet; felszabadulhatnak kreatív energiáid; beindulhat szervezeted öngyógyító képessége; meglelheted belső békédet.

Kezelés ajánlott gyakorisága:

A hozott probléma feloldásának érdekében az első alkalmakra érdemes heti, kétheti rendszerességgel járnod, majd később elég három-, négyhetente jönnöd.

Kinek ajánlott?

Neked mindenképp, ha elmúltál 3, azonban még nem vagy 103 🙂

Hangmasszázs-hangtálakkal

Kezelés fajtái (kezelés ára június 1-től):

– Egyéni hangmasszázs (felnőtteknek) 12000 Ft
ÁTHANGOLÓ kezelés

– Egyéni hangmasszázs (felnőtteknek) konzultációval 16000 Ft
FELHANGOLÓ kezelés

– Egyéni hangmasszázs gyerekeknek 7000 Ft
FINOMHANGOLÓ kezelés

– Páros energiarendezés (szülő-gyermek, testvérek összehangolása vagy párkapcsolati harmonizáció) 18000 Ft
ÖSSZEHANGOLÓ kezelés

Bejelentkezés: +36 30 982 4577

Kezelés hossza:

– Felnőttek esetében 40 perc mind a hangmasszázs, mind a páros energiarendezés, ezt megelőzi és lekerekíti egy-egy beszélgetés, így a teljes kezelés kb. 60perc.

– Gyermekeknél rövidebb időtartamú a foglalkozás, mindig a korukhoz és lelkiállapotukhoz igazodik. Első alkalommal 15-20 perc a hangmasszázs, amelyet fokozatosan emelek maximum 30-35 percre. A szülővel folytatott beszélgetéssel és a hangtálakkal való játékkal együtt a kezelés időtartama kb. 45-50 perc.

– A konzultációval egybekötött hangmasszázs alkalmával önismereti kártyák segítségével ránézünk az elakadásokra, majd a hangtálakkal kirezegtetem azokat belőled, és feltöltöm energiaraktáraidat, ez a kezelés kb. 90 perc.

Fontos, hogy a kezelésre kényelmes ruhában érkezz.

A hangmasszázs hatékonyságának fokozása érdekében, a kezelés után javasolt a bőséges vízfogyasztás és a pihenés.

Peter Hess hangmasszőr logo

Amit a hangtálakról tudnod érdemes:

A Peter Hess német fizikus révén kifejlesztett, jórészt bronzból készült és más fémekkel dúsított terápiás minősítésű hangtálak keletről származnak, az ősi kultúrák gyökereihez nyúlnak vissza, működésük a rezgésen alapszik. A hanghullámok tested vízháztartását szólítják meg, bőrödön keresztül koncentrikus körök formájában jutnak el izmaidhoz, belső szerveidhez, sejtjeidhez. Ezen felül pedig hatnak az idegrendszeredre, érzékszerveidre, csakráidra, energiacsatornáidra (meridiánok), stb.

„A hangtálak hangja megérinti a legbensőnket, megrezegteti a lelkünket. A hang oldja a feszültségeket, mobilizálja az öngyógyító erőket, és alkotó energiákat szabadít fel.”
Peter Hess

Miben segít a hangmasszázs?

– egészségmegőrzésben, – stresszes, feszült állapotok oldódásában, – immunrendszerünk felerősödésében, – öngyógyító folyamataink beindulásában, – férfi és női energiáink kiegyensúlyozásában, – csakráink harmonizálásában, – energiablokkok oldásában, – nyak, váll, hát, deréktáji izomfájdalmak enyhülésében, megszűnésében, – alvási nehézségek enyhítésében; – emésztés szabályozásában, – keringési zavar, magas vérnyomás helyreállításában, – tanulási nehézség, koncentráció, motiváció javulásában, – viselkedés harmonizálásában.

Mikor nem alkalmazható a hangmasszázs?

– szívritmus-szabályozó (pacemaker) esetén,
– akut, lázas, gyulladásos állapotok alatt,
– fertőző betegségeknél,
– műtét utáni 6 hétben;
– epilepsziánál vagy arra való hajlamnál,
– a várandósság első három hónapjában,
– diagnosztizált daganatos megbetegedéseknél,
– pszichiátriai betegségek esetében,
– alkohol, tudatmódosító szerek hatása alatt.