Relaxáló- és mélyszöveti masszázs tanfolyam

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: B/2022/001520

Megalkottam egy olyan masszázs technikát, amivel nagyon sok féle stílusban tudsz dolgozni, és egy nagyon jó vendégfogó módszer. Nem csak saját magadra, de a vendégedre is könnyedén személyre szabhatod.

Tudsz folyamatosan akár egészen nagy erővel is dolgozni, anélkül hogy elfáradnál, vagy megfájdulna bármelyik testrészed. Adhatsz ezzel egy lazító, mély relaxációs masszázst is, vagy ezeknek az egyvelegét is, váltott dinamikával. Tehát tényleg úgy használod, ahogyan neked és a vendégednek jól esik.

Megtanítom neked a megfelelő helyezkedést is a masszázs alatt, annak érdekében hogy a választott erőt és fogást, a végéig el tudd úgy vinni, hogy az energia ne akadjon el, az erő pedig ne vesszen el. Átadom neked azt az értő anatómiát és a hozzá tartozó technikát, amivel eredményesen fogsz tudni kezelni:

  • Berövidült mellizom és a környező izmok által okozott váll fájdalmat
  • Tenisz- és golfkönyököt
  • Derék és csípőpanaszokat
  • Isiász ideg bántalmakat
  • Tért fájdalmakat

Három dolog nagyon fontos a hozzád érkező vendégeknek! Az egyik, hogy tudd a panaszához mérten, megfelelően kezelni, a másik hogy minimum egy közép erős masszázst kapjon, de érezd azt is, hogy mely területeken bír el többet vagy kevesebbet a teste. A harmadik, hogy a masszázs alatt egy folyamatos flow érzet legyen!

Én ezt adom át neked, és azt hogy hogyan legyél egyre magabiztosabb ebben a szakmában 🙂

Az első Mélyszöveti masszázs képzés időpontja:

2024. Szeptember 7. 10:00

Időtartam 5 hét (heti 1 alkalom)

Ára: 75.000.-

Minimális létszám 2 fő / Maximális létszám 4 fő

Előjelentkezés lehetséges az alábbi űrlapon keresztül.

Előleg: 25.000.-

Jelentkezés mélyszöveti masszázs tanfolyamra
A mezők kitöltése, a befizetést igazoló számla és a tanfolyamra történő jelentkezés hivatalos lejelentése miatt kötelező. A jelentkezési lap beküldése után, egy válasz e-mailben megkapod a fizetéshez szükséges adatokat is!
Vezeték és keresztnév
Postai irányítószám, város, utca házszám
Édesanyád leánykori neve
Válaszd ki, hogy az előleget milyen módon szeretnéd kifizetni. Az ehhez szükséges adatokat a válasz emailben fogod megkapni

Az Elküld gomb sikeres megnyomása után várd meg amíg megjelenik egy visszaigazoló üzenet, így biztos lehetsz benne, hogy a jelentkezésedet megkaptam!

Fontos! 
A szabad hely, akkor lesz a tiéd, ha a kezdőrészlet befizetése megtörtént, és én azt számlával igazoltam!

Kifizetted a kezdőrészletet, de mégsem tudsz eljönni a képzésre?
-A kezdőrészlet visszautalása, abban az esetben lehetséges, ha a tervezett kezdés napja előtt, legalább 14 nappal, megtörténik a lemondás!

Ellenkező esetben, nem kerül visszafizetésre a képzés kezdőrészlete!

Ha egészben rendezted a tanfolyam árát, de nem jelezted időben a lemondásodat, akkor az átutalt összegből, csak a kezdőrészlet kerül levonásra, a többi visszatérítésre kerül!