Masszőrök

Elérhető masszőrjeink a fenti menüben vagy az alábbi listában is megtalálhatóak, válassz egy masszőrt és ott minden fontos információt megtalálsz (árak, masszázsok, bemutatkozás)!

Farkas Henrietta, sport és mélyszöveti masszőr / szalon vezető / oktató.
Ha össze kellene foglalnom, akkor egy rád szabott, egyedi és változatos erős masszázst fogsz kapni! Mert nem félek belekönyökölni abba ami egyébként nagyon fáj! De hidd el, utána sokkal jobb lesz!


Szabó Erika, Svéd- és sportmasszőr gyógymasszőri végzettséggel.
Masszőrként az a tapasztalatom, hogy sokan csak akkor jönnek hozzánk, amikor a fájdalmuk már megnehezíti a mindennapjaikat és esetleg már a nyugati orvoslás utcáit is bejárva nem találtak megoldást a problémájukra.


Ádám Anett, masszázzsal, Metamorf masszázzsal foglalkozom.
Saját tapasztalatból tudom, hogy a masszázs milyen sokat tud segíteni egy-egy mozgásszervi probléma esetén a felépülésben, regenerálódásban. Svéd-, talp- és arcmasszázs mellett 5 kontinens és meridián masszázst is tanultam.


Kabdebo Eszter (Eszti), gyógymasszőr.
Már jó pár évet töltöttem a masszázs világában. A célom egyszerű: segíteni Neked a relaxációban és a jobb közérzet, egészség elérésében. A kezeléseket odafigyeléssel, szakszerűen, az egyéni problémákra szabva végzem


Barka Zsuzsi, masszőr, gyógy- és sportmasszőri végzettséggel
Mindig is olyan hivatást tudtam magamnak elképzelni, ahol emberekkel foglalkozom és segíteni tudok abban, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben. Ezért kezdetben elvégeztem egy Holisztikus Akadémiát, ahol természetgyógyászatot és egyéb alternatív terápiákat tanultam. Majd folytatásként egy gyógy- és sportmasszőr képzésen vettem részt.


Papp Klaudia Viktória masszőr
Aromaterápiás illóolajos hátmasszázzsal, Lávaköves masszázzsal, Integrált Energia Technika kezeléssel és oktatásával, valamint Tarot kártya tanácsadással és annak oktatásával is foglalkozom.


Ha bármilyen kérdesed lenne az alábbi űrlapon tudsz írni nekünk!