Farkas Henrietta masszőr

Farkas Henrietta vagyok, sport és mélyszöveti masszőr / szalon vezető / oktató.

>> Ugrás a telefonszámhoz és árlistához <<

Farkas Henrietta profi masszőr 13. kerület
Farkas Henrietta okleves masszőr és oktató

2013-ban fejeztem be középiskolai egészségügyi tanulmányaimat. Majd 2015-ben kezdődött masszőri pályafutásom, ezzel egy időben bekerültem egy frissen nyíló fitneszterembe mint masszőr. Itt kezdtem el bontogatni szárnyaimat, és a mai napig egy emlékezetes és tanulságos 5 évet tudhatok magam mögött.
Ez időszak alatt szedtem össze sok olyan tudást és tapasztalatot, ami ahhoz segített hozzá, hogy hogyan legyek határozott és hatékony a munkámban.

Gyakran felmerül az a kérdés, hogy mire számíthatnak az első kezelésen, vagy hogy hogyan dolgozom?

Ez teljes mértékben egyén függő, hiszen mindenki más panasszal keres fel, és ennek megfelelően rakom össze, személyre szabottan a masszázs menetrendet.
Az évek alatt elsajátított, sok más technikának köszönhetően, ötvözöm a már jól bevált saját módszereimmel. Igazából, az eddig tanult különböző látásmód és masszázs technika egy olyan pluszt adott, amivel könnyedén és alaposabban fel tudom térképezni a vendégeimet, ezzel egész képet kapva arról, hogy mi lenne a hatásos kezelés a testének és lelkének egyaránt. Többnyire intuitívan működök a masszírozás alatt, és hagyom hogy szavak nélkül, az érintésen keresztül kapjak információkat arról, hogy mit kellene pontosan csinálnom. Van racionális gondolkodásom is, tehát nem ment el a maradék eszem. 😁
De már régóta, az érthető és kevésbé felfogható dolgokat vegyítve dolgozom, sikeresen.

Ha össze kellene foglalnom, akkor egy rád szabott, egyedi és változatos erős masszázst fogsz kapni! Mert nem félek belekönyökölni abba ami egyébként nagyon fáj!
De hidd el, utána sokkal jobb lesz!

Vivőanyagként, 100%-os természetes finomítatlan kókuszolajat használok, mely az évek alatt nem csak az én kedvencem lett de a vendégeké is, mert rendkívül bőrbarát, ápol, nem irritál, nem allergizál. Könnyen beszívja a bőr és nem hagy maga után nyomot és a textilből is jól kimosható.

Várok minden olyan érdeklődőt és sportolót, akinek akut vagy régóta fennálló mozgásszervi vagy egészségügyi panaszai vannak vagy csak szeretne kiszakadni a hétköznapok pörgéséből és lazítana egyet.

Várlak téged sok Szeretettel!

Telefon: +36 20 326 5598

Cím: 1133 Budapest (XIII. kerület) Zsilip utca 8. (utcafronti szalon) Térkép

Amennyiben dolgozom, nem tudom fogadni a hívásodat, kérlek próbáld meg később!

Masszázs/kezelés árlista

Masszázs fajta/időtartamÁr
Sport- és mélyszöveti masszázs
(igény szerint kimozgatás-köpöly terápia)
30 perc7000
60 perc12000
90 perc17500
Talpreflexológia
50-60 perc8000
** Bérlet 8 alkalmas54000
Kinesio tape2500-tól
Köpöly terápia átmozgatással
40 perc8000
Kézi zsírbontó kezelés (tekercs+köpöly)
60 perc9500
*** Bérlet 8 alkalmas64000
Az árak Forintban értendőek

*A bérlet azon vendégeknek szól, akik kúraszerűen, tehát akut vagy heveny mozgásszervi- és/vagy egészségügyi panaszt szeretnének kezeltetni, vagy akik minimum két heti rendszerességgel szeretnének lazítani/szinten tartani!

**Egészségügyi panasz esetén az ár tartalmazza még az alternatív otthoni terápiához való tanácsadást is, melynek összegzését, e-mailben kapja meg a vendég.

***A kezelés az egész testre szól, tehát a lábak is része, a feszítő és hajlító területen, far-és csípő terület, has és karok. Ha csak a comb területén lévő narancsbőrt szeretnéd kezeltetni, az ár és az idő változatlan!

Lemondás esetén, kérlek legalább 1 nappal előbb jelezd!

Amennyiben nem kerül lemondásra időben a lefoglalt időpont, abban az esetben 50%-os felár kerül felszámolásra a következő alkalommal!