Barka Zsuzsi masszőr

Barka Zsuzsi vagyok, masszőr, gyógy- és sportmasszőri végzettséggel.

>> Ugrás a telefonszámhoz és árlistához <<

Barka Zsuzsi masszőr

Kedves Vendégeim, leendő Vendégeim!

Mindig is olyan hivatást tudtam magamnak elképzelni, ahol emberekkel foglalkozom és segíteni tudok abban, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben. Ezért kezdetben elvégeztem egy Holisztikus Akadémiát, ahol természetgyógyászatot és egyéb alternatív terápiákat tanultam. Majd folytatásként egy gyógy- és sportmasszőr képzésen vettem részt. Eközben elsajátítottam még a Kismama masszázst és a Baba masszázst is.
Gyakorlati helyeim és eddigi munkahelyeim között volt az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet, valamint a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. is. Mindezek után elvégeztem egy Reiki valamint Kínai masszázs tanfolyamot, ahol nagy figyelem kerül a test mellett a szervezet energiájának „karbantartására” is.

Mindezen tudások és tapasztalatok birtokában szeretnék segíteni a hozzám érkezőknek, hogy egy teljesebb életet tudjanak élni azáltal, hogy időt fordítanak szervezetük és lelkük rendben tartására, problémák megelőzésére, enyhítésére.

Tanulmányaim és tapasztalataim alapján személyre szabott masszázst nyújtok a hozzám érkezőknek, attól függően, hogy mire is van szükségük. Mind a masszázs erősségét, mind a masszírozandó területet a vendég igényeihez és problémáihoz igazítom. Ami nem csak az első masszázs alatti megismerésen alapul, hiszen az szerint is változó lehet a kezelés, hogy a vendég az első alkalomra érkezett vagy a tizedikre. Ezáltal sosem sablon alapján dolgozom, hanem az aktuális helyzethez mérten végzem el az adott masszázst.

A masszázs mellett idővel megjelent a stresszkezelés One Brain módszerrel is az életemben, ezért szívesen várlak Titeket lelki problémák oldásával is. Mivel holisztikus szemlélettel dolgoztam mindig, ezért fontosnak tartom, hogy nem csak a testet vagy a lelket kell kezelni, hanem a kettőt együtt, mivel a testi és lelki energia visszahat egymásra. Mivel már több mint 10 éve foglalkozom önismerettel, önfejlesztéssel, és magamon látom ennek a rengeteg pozitív hozadékát, szerettem volna ezzel is segíteni a hozzám látogatóknak. Ezért a masszázs mellett egy idő után a lelki probléma megoldás területén is el kezdtem fejleszteni magam. Az eddigi tanultak mellett elvégeztem Sütő Annamária által tartott Asszonyképzőt, mely keretén belül holisztikusan tekintettünk rá a női létre, valamint a One Brain 1-2-es A Szakma Eszközei, Az egy agy alapja és a One Brain 3-as Testkód tanfolyamot. Ezen területen a is ugyanúgy egyénre szabott kezelésekkel dolgozom egyéni
kérdezés technikát is alkalmazva.

Mindennek szellemében szeretettel várom Kedves Vendégeimet és leendő Vendégeimet a testi-lelki felfrissülésre, regenerálódásra!

Telefon: +36 70 294 4902

Cím: 1133 Budapest (XIII. kerület) Zsilip utca 8. (utcafronti szalon) Térkép

Amennyiben dolgozom, nem tudom fogadni a hívásodat, kérlek próbáld meg később!

Masszázs/kezelés árlista

Masszázs fajta/időtartamÁr
Frissítő svéd/mélyszöveti/sport masszázs
30 perc5000
60 perc10000
90 perc15000
Talprmasszázs
30 perc5000
Relax masszázs
60 perc10000
90 perc15000
Bérletek8000
4 alkalmas 30 perces bérlet16000
4 alkalmas 60 perces bérlet34000
4 alkalmas 90 perces bérlet52000
Stresszoldás One Brain módszerrel (kb. 90 perc)12000

Az árak Forintban értendőek