Szabó Erika svéd- és sportmasszőr, gyógymasszőri végzettséggel

Szabó Erika vagyok, Svéd- és sportmasszőr gyógymasszőri végzettséggel.

Szabó Erika svéd- és sportmasszőr, gyógymasszőri végzettséggel
Szabó Erika svéd- és sportmasszőr, gyógymasszőri végzettséggel

Azért választottam a masszázst, mert az a tapasztalatom, hogy az emberek nagy része küzd különböző mozgásszervi problémákkal amelyek sokszor fájdalommal és a mozgástartományok beszűkülésével járnak. Ez nagyrészt betudható többek között a mai életvitel nem kívánt hozadékának is. A közvetlen környezetem és én sem vagyunk kivételek ez alól.kattints a teljes bemutatkozásomhoz

Sikeres gyógyulásomat követően úgy érzem, hogy a saját magamon megtapasztalt egészségügyi problémák után, és jelenleg a folyamatos képzéseknek köszönhetően, tudom teljeskörűen és átéléssel kezelni a hozzám érkező pácienseket.

Rendkívül empatikus és segítőkész alkat vagyok, ami az eddigi munkáimat is jellemezte. Valahogy mindig ott volt egy pici plusz abban amit csináltam, ez által adva másoknak.
Ezért is kezdtem el a gyógymasszőri tanfolyamot, hogy a lehető legnagyobb rálátásom és tudásom lehessen ahhoz, hogy valóban szakszerűen és hatékonyan tudjak ebben az irányban tevékenykedni. Minél jobban belelátok ebbe a szakmába, annál jobban érdekel és egyre izgalmasabb számomra. Iszonyú sok lehetőséget rejt magában és most már tudom, hogy ez is egy élethosszig tartó tanulási folyamat, aminek sosincs igazán vége. Célom, hogy napról napra többet tudjak és mindig jobb és jobb legyek.

Várlak téged sok Szeretettel!

Telefon: +36 20 665 8848

Cím: 1133 Budapest (XIII. kerület) Váci út 108. (utcafronti szalon) Térkép

Amennyiben dolgozom, nem tudom fogadni a hívásodat, kérlek próbáld meg később!